De klassieke (Zweedse) massage
Afbeeldingsresultaat voor zweedse massage

Deze massage zorgt voor pure ontspanning. Het bevordert de bloedcirculatie en kan stress, maar ook nek-, rug-, en schouderklachten helpen genezen. Het zenuwstelsel wordt gekalmeerd, het immuunsysteem versterkt en sommige giftige stoffen worden gestimuleerd het lichaam te verlaten. Deze massage wordt bij u thuis aangeboden voor TIJDELIJK €40,-  per uur incl. btw en materiaal (massagetafel, handdoeken, massageolie, kaarsen en muziek).

 

Diepe weefselmassage
Gerelateerde afbeelding

De diepe weefselmassage is effectief/nodig bij zwaardere klachten, zoals bijvoorbeeld chronische spierspanning, RSI-klachten of migraine. Bij deze massage wordt er op het dieper liggende spierweefsel of bindweefsel gewerkt. Het bindweefsel zorgt o.a. voor de opslag van lichaamsenergie, bescherming en isolatie van onderliggende weefsels en de uitwisseling van onder meer zuurstof en voedingsstoffen. Deze massage wordt bij u thuis aangeboden voor TIJDELIJK €40,- per uur incl. btw en materiaal (massagetafel, handdoeken, massageolie, kaarsen en muziek).

Reflexzonemassage
Gerelateerde afbeeldingDagelijks worden uw handen en voeten zwaar belast, zonder dat u dat misschien door heeft. Daarom is tijdige en regelmatige behandeling vereist. Bij de reflexzonemassage worden uw handen en voeten flink verwend. Diverse zones van uw handen en voeten worden middels o.a. strijkingen en knedingen gestimuleerd. Dit heeft niet alleen tot resultaat dat lichamelijke klachten, zoals verslakking of bewegingsbeperkingen aan gewrichten en pezen worden behandeld, maar ook emotioneel kan dit bevrijdend werken. De massage kost €20,- voor 30 minuten incl. btw, maar deze massagevorm is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een andere massagevorm. Dat betekent dat u deze €20,- betaald en daarnaast ook het tarief van de andere massagevorm.

Thaise yogamassage
Afbeeldingsresultaat voor thaise yoga massageDe Thaise yogamassage is een unieke en krachtige therapeutische massage die al meer dan 1.000 jaar wordt beoefend. Bij deze massage worden veel onderdelen van yoga gebruikt, zo komt de massage dan ook aan haar naam. De massage richt zich op de 10 belangrijkste energiebanen in ons lichaam, ook wel de Tien Sen genoemd. Deze massagevorm bestaat uit zeer intensieve stretches en technieken. Daarom mogen mensen met een te hoge of lage bloeddruk, met een kunstknie/-heup, een huidaandoening zoals eczeem of psoriasis, spataderen of bij zwangerschap helaas geen Thaise yogamassage ontvangen bij De Massage Specialist. De massage kost TIJDELIJK €40,- per uur incl. btw en materialen (massagekleed, wierook en muziek).

Shiatsu massage
Afbeeldingsresultaat voor shiatsu massageDeze massagevorm richt zich op de behandeling van ki (energie) in de meridianen (energiebanen). Er wordt uitgegaan van diverse onderdelen van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Tijdens de behandeling vindt er tonificatie en/of sedering plaats. Dit betekent dat er bij blokkades waar dus te veel ki zit, de ki wordt verspreidt (sederen) en wordt verplaatst naar plekken waar te weinig energie zit (sederen). De massage kan o.a. helpen bij rugklachten, menstruatieklachten, hoofdpijn en spijsverteringsklachten. Deze massagevorm is voor TIJDELIJK €40,- per uur verkrijgbaar incl. btw en materialen (massagekleed, wierook en muziek).

Ayurvedische massage
Afbeeldingsresultaat voor ayurvedische massageTijdens deze massage ligt de nadruk op het gebruik van warme olie. Daarnaast wordt in deze massage gebruikgemaakt van marmapunten. Dit zijn belangrijke energiepunten over het hele lichaam. De massagevorm is afkomstig uit India en gaat uit van de drie dosha’s, ofwel de bio-energieën volgens de Ayurvedische geneeskunde. Een ayurvedische massage kan helpen bij de verbetering van immuniteit, de reiniging van verschillende lichaamsweefsels en het opheffen van stijfheid in het lichaam. Deze massagevorm kost TIJDELIJK €40,- per uur incl. btw en materialen (massagetafel, handdoeken, massageolie, warmhouder voor de olie, kaarsen en muziek).