De prijs van een massage is normaal €50,-, maar kost TIJDELIJK €40,- incl. per uur btw. Een uitzondering hierop is de reflexzonemassage, die €20,- per 30 minuten kost en enkel in combinatie met een andere massage te boeken is. Genoemde prijzen zijn enkel van toepassing bij adressen in Rotterdam. Mocht u hierbuiten een massage wensen, dan kunt u een prijsopgave aanvragen. De betaling kunt u contact, gepast doen bij de afspraak. Ook kunt u vooraf betalen door de rekening over te maken op IBAN rekening: NL16 ABNA 0460 2379 18 t.n.v. dhr. Ramlal, eigenaar van De Massage Specialist.

Iedereen is welkom bij De Massage Specialist, zowel jong als oud, man als vrouw en particulier als bedrijf. Het bedrijf hecht echter wel aan een goede hygiëne. Vanuit het bedrijf worden daarom ook allerlei maatregelen genomen om u een zo prettig mogelijke massage te bieden. Uiteraard wordt er van u ook een goede persoonlijke hygiëne verwacht.

Wilt u een massage aan huis boeken of heeft u nog vragen?

Dan kunt u mailen naar info@demassagespecialist.nl of bel/sms/watsapp naar 06 51 61 74 11.

Let op: bij een massageboeking dient u uw adres en woonplaats, gewenste massagevorm en de datum waarop u de massage wilt te vermelden.

Postadres: (Geen bezoekadres!)

Ruivenstraat 11B

3036 DC Rotterdam

Kvk: 67960480